Klachten & Retouren

Ik heb een klacht. Wat nu?

Helaas kan het wel eens voorkomen dat er iets mis gaat, bijvoorbeeld dat een bestelling wordt beschadigd tijdens transport). Uiteraard willen we dat netjes voor je oplossen! Bel of mail ons, en laat ons weten waar je niet tevreden mee bent.

Je krijgt een bevestiging van de klacht en ontvangt zsm (uiterlijk 14 dagen na het indienen van de klacht, maar bijna altijd dezelfde dag) een inhoudelijke reactie.

 

Hoe is de garantie geregeld?

Werk aan de Muur is Thuiswinkelorganisatie-lid, derhalve zijn op alle bestellingen bij Werk aan de Muur de wettelijke garantie van toepassing (wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten).

 

Retourneren

Vaak heb je even de tijd nodig om aan iets nieuws te wennen. Dat geldt zeker voor een schilderij/wanddecoratie. Daarom krijg je bij al onze artikelen twee weken de tijd om het thuis of op je werkplek uit te proberen.

 

Pak het schilderij voorzichtig uit en plaats het waar je wilt. Speel wat met de hoogte, accessoires en licht en laat het even op je inwerken. Toch niet tevreden over je schilderij? Geen probleem.
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.


Je kunt je schilderij onbeschadigd en in de originele verpakking terugsturen naar het onderstaande adres. De kosten voor verzending zijn voor je eigen rekening. Je kunt er ook voor kiezen het schilderij door onze transporteur te laten ophalen. Een mailtje is voldoende om onze transporteur aan het werk te zetten. Je moet alleen wel thuis of op kantoor zijn gedurende het afgesproken tijdvak. De retour-verzendkosten zijn voor jouw rekening en bedragen, indien wij het kunstwerken op laten halen door onze transportdienst, voor Nederland 25 euro (incl btw).


Verzendadres voor retouren:
La Bru
Wouwsestraat 22
4611 PL Bergen op Zoom