Alles over de verzending van je bestelling

Hoe veel bedragen de verzendkosten?

Verzendkosten worden berekend per gewicht of per volume en zijn daardoor variërend.
De verzendkosten zijn per artikel zichtbaar in de detailweergave. Voordat je een bestelling definitief maakt, krijg je duidelijk het totaalbedrag aan verzendkosten in je overzichtsscherm te zien.
Hoe wordt het pakket verstuurd?
Je kan er vanuit gaan dat jouw pakket goed wordt verpakt en er niet zomaar iets mee kan gebeuren.
Helaas kunnen we nooit 100% garanderen dat er niks mee gebeurt. Is je pakket toch beschadigd tijdens transport, neem dan contact met ons op en wij lossen dit dan zo snel mogelijk op.

Ben je niet thuis? Dan laat de bezorger een briefje achter en kan er een afspraak gemaakt worden om een nieuwe levering te plannen.

 

Kan ik het pakket bij jullie ophalen?

Het is mogelijk om op afspraak je bestelling in onze winkel in Bergen op Zoom op te halen. Aangezien de productie niet plaatsvindt in onze winkel (waren we maar zo creatief), laten we je bestelling in onze winkel leveren en maken we een afspraak voor het ophalen. Neem contact met ons op voor meer info.

 

Hoe veel dagen duurt het ongeveer tot ik mijn bestelling in huis heb?

Over het algemeen ontvang je het pakket binnen 6 tot 8 werkdagen. Het kan echter per product verschillen. Om deze reden vindt u de geschatte levertijd onder de beschrijving van elke individueel product.
Heeft het haast? Misschien een last-minute verjaardagcadeautje? Bel of mail ons dan om te informeren over de opties!
We houden je per mail op de hoogte van de levering van je bestelling. Een dag voor levering ontvang je track & trace informatie waarmee je de levering kan volgen